logo
brand
mobil

Servicii de montaj aer conditionat

Home
Montaj aer conditionat
Igienizare aer conditonat
Montaj YouTube
Montaj FaceBook
Contact
programari
 
servicii de calitate
Servicii de montaj aparate de aer conditionat, servisare, mentenanta, reincarcare freon realizate de profesionisti acreditati in Bucuresti.
 
garantie
Toate tipurile de lucrari efectuate beneficiaza de garantie 100%
 
acreditare
Apelati cu incredere la serviciile oferite de noi. Inginerii nostri sunt acreditati de multi producatori de renume precum Samsung, Daikin, Neo, NordStar, Lg, WhirlPool, Mitsubishi, Hier, Alaska, Platinium, Toshiba si Aux
 
 

Cum sa iti igienizezi aerul conditionat


In zilele noastre, majoritatea locuințelor au nevoie de sisteme de aer condiționat. Aceste sisteme sunt atât de compacte, de eficiente și de accesibile în ceea ce privește costul, încât majoritatea locuințelor noi sunt prevăzute cu asemenea aparate de aer condiționat. Având dimensiuni mici, curățarea lor poate părea un lucru dificil. În plus, o curățare profesională poate fi foarte costisitoare, implicând o cheltuială anuală care reprezintă 25%-30% din costul unui nou sistem.

De aceea, îți oferim un set de instrucțiuni ce pot fi urmate de orice persoană care dorește să curețe unitățile de aer condiționat și să recapete aerul rece oferit de un aparat nou de aer condiționat. Asigură-te că ai luat toate măsurile necesare pentru a evita electrocutarea. Este recomandat să îndepărtezi capacul frontal și să îl cureți în interior pentru a preveni apariția mucegaiului.

Pasul 1. Cumpără un sac special conceput pentru a ajuta la curățarea unității interioare. Aceștia sunt disponibili on-line și sunt saci proiectați special pentru a reține apa care se acumulează atunci când cureți aparatul de aer condiționat.
Pasul 2. Cumpără o soluție de curățat bobinele. Evită soluțiile tip spumă pentru că pot produce mizerie și spumă împrejur. De asemenea, este posibil ca spuma să nu pătrundă până la bobine sau la aripioarele rotative ale sistemului. Deci alege spray-uri cu soluții lichide pentru curățare.

  • Evită produsele de curățare ce conțin substanțe chimice dure, concepute pentru a ataca materialele organice deoarece pot deteriora sistemele mai noi de aer condiționat. Aparatele mai noi de aer condiționat vin însoțite de bobine de răcire acoperite deseori cu un strat hidrofil de culoare albastră (care menține fluxul de condensare ușor peste bobine pentru a îmbunătăți puterea fluxului de aer).

Pasul 3. Prinde sacul pentru curățarea unității interioare în jurul acesteia, pe perete. În acest mod, nu vei fi nevoit să demontezi sistemul, așa cum procedează profesioniștii.
Pasul 4. Începe să pulverizezi soluția chimică peste bobine. Încearcă să pulverizezi pe suprafața aripioarelor de răcire, precum și pe bobine. Asigură-te că soluția poate ajunge cât mai departe posibil, pe bobine. O sugestie ar fi să poziționezi pulverizatorul cât mai aproape de aripioare.
Pasul 5. Pulverizează pe lamelele rotative ascunse în orificiul de evacuare a fluxului de aer. Pentru a obține rezultate bune, folosește o duză de pulverizare profundă, la fel de puternică precum cea folosită pentru grădină. Asigură-te că acoperi toate lamelele cu soluția de curățare.
Pasul 6. Așteaptă 10-20 de minute pentru ca soluția de curățare să acționeze. Apoi spală bobinele și lamelele rotative cu un pulverizator cu apă și vei observa cum praful și murdăria se scurg în sacul pentru curățare. De asemenea, o parte din apa din bobine se va scurge prin scurgerea aerului condiționat.
Pasul 7. Șterge unitatea. Pornește aerul condiționat și ridică partea din față a sacului pentru a permite apei cu care ai clătit să ajungă în sac. Apoi scoate sacul pentru spălare prinzându-l de capete cu atenție și aruncă apa uzată. Văzând cum murdăria iese din aparatul tău de aer condiționat, vei avea o mare satisfacție!

Prestam operatiuni de montaj aer conditionat sau igienizare aer conditionat in regim de urgenta. Ne deplasam in orice sector din Bucuresti in cel mai scurt timp pentru montaje aparate de aer conditionat de capacitata 9000 btu sau 24000 btu. Practicam cele mai avantajoase preturi. Serviciile nu sunt prestate de firma care a proiectat acest website. Site-ul are rol de a promova serviciile oferite de alte firme de specialitate in acest domeniu. Preturile sunt exprimare in lei si nu contin TVA.

Copyright @ 2013 montaj aer conditionat.eu