logo
brand
mobil

Servicii de montaj aer conditionat

Home
Montaj aer conditionat
Igienizare aer conditonat
Montaj YouTube
Montaj FaceBook
Contact
programari
 
servicii de calitate
Servicii de montaj aparate de aer conditionat, servisare, mentenanta, reincarcare freon realizate de profesionisti acreditati in Bucuresti.
 
garantie
Toate tipurile de lucrari efectuate beneficiaza de garantie 100%
 
acreditare
Apelati cu incredere la serviciile oferite de noi. Inginerii nostri sunt acreditati de multi producatori de renume precum Samsung, Daikin, Neo, NordStar, Lg, WhirlPool, Mitsubishi, Hier, Alaska, Platinium, Toshiba si Aux
 
 

De ce trebuie igienizata instalatia de aer conditionat


Foarte putina lume stie ca aparatul de aer conditionat din casa sau de la birou are nevoie de mentenanta si igienizare periodica pentru a functiona corect si eficient. La instalare nu ni se spune foarte mult (sau deloc) despre nevoia de igienizare a aparatelor de aer conditionat si putem presupune ca acestea vor functiona perfect ani la rand, fara sa necesite atentie. Lucrurile stau, insa, cu totul altfel.

Aparatele de aer conditionat au circuite extrem de complexe care ajuta la racirea aerului, dar si filtre, ventilatoare si prefiltre. Acestea din urma  se umplu de praf, particule si chiar microbi dupa o perioada de timp, chiar si dupa un singur sezon cald. Filtrele unui aparat de aer conditionat care nu a mai fost curatat de cativa ani arata de cele mai multe ori ca desprinse dintr-un film horror, insa acestea nu sunt vizibile fara desfacerea aparatului astfel ca acest lucru este un aspect deseori ignorat.

Igienizarea aparatelor de aer conditionat se face, de obicei, inaintea fiecarui sezon cald pentru a asigura o functionare mai buna, pentru a evita defectiunile care ar putea surveni in momente total nepotrivite (de exemplu, in mijlocul verii), dar si pentru a elimina riscul de imbolnavire din cauza virusilor, alergenilor si microbilor adunati in filtre.

Ati vazut probabil ca unele persoane stranuta sau se simt rau cand este pornit aparatul de aer conditionat, iar de vina sunt de multe ori aceste filtre care nu au fost curatate.

Igienizarea are si alte beneficii, pe langa cele de sanatate. Procedurile de mentenanta reduc consumurile anormale de energie electrica si prelungesc drata de viata a aparatului de conditionat. Asadar, nu iesim mai ieftim daca nu igienizam aparatul de aer conditionat pentru ca vom cheltui mai mult in viitor pe piese, reparatii, facturi mai mari la curent si chiar tratamente medicale.

Prestam operatiuni de montaj aer conditionat sau igienizare aer conditionat in regim de urgenta. Ne deplasam in orice sector din Bucuresti in cel mai scurt timp pentru montaje aparate de aer conditionat de capacitata 9000 btu sau 24000 btu. Practicam cele mai avantajoase preturi. Serviciile nu sunt prestate de firma care a proiectat acest website. Site-ul are rol de a promova serviciile oferite de alte firme de specialitate in acest domeniu. Preturile sunt exprimare in lei si nu contin TVA.

Copyright @ 2013 montaj aer conditionat.eu